Skip to main content

Consulten

Ont-wikkel jeZelf

NEI

Neuro Emotionele Integratie

Met de methode Neuro Emotionele Integratie, afgekort NEI gaan we voorbij de klacht naar de oorsprong van jouw blokkade.

Tijdens het consult:
  • wordt jij bewust van wat er zich in jouw lichaam afspeelt
  • krijg je inzichten om patronen te veranderen
  • wordt de blokkade verzacht of verwijderd
  • wordt het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam geactiveerd

Als een pc op de achtergrond een virus heeft, kan dat aan de voorkant een klacht geven. Zo werkt het ook met je lichaam.

Veel van je minder fijne ervaringen ben je waarschijnlijk vergeten of heb je diep weggestopt. Je bent je er niet van bewust. Maar in je onderbewustzijn en in het cel-geheugen van je lichaam worden wel alle ervaringen gedurende jouw leven opgeslagen. Deze onbewuste en vaak emotioneel pijnlijke ervaringen vormen blokkades en kunnen zich op verschillende manieren uiten. Denk maar eens aan ‘een brok in de keel’ of ‘een steen in je maag’ voelen.

Wanneer die opgeslagen ervaringen zich langdurig -onbewust- vastzetten kun je bijvoorbeeld chronische keelpijn of maagklachten krijgen.

Het onderbewustzijn fungeert als het ware als een harde schijf van een computer.

Een virusscan op de harde schijf van je computer spoort de probleem veroorzakende programma’s op en maakt ze onschadelijk zodat de computer weer optimaal kan werken.

Alle informatie die je in het leven meekrijgt is als data opgeslagen in je onderbewustzijn. Als je dit in jouw lichaam bekijkt, kan jouw onderbewuste invloed uitoefenen op het cel-geheugen en zo lichamelijke, mentale, psychische of energetische klachten veroorzaken. Tijdens het consult maak ik gebruik van de biotensor. Dit is een energetisch meet-instrument die als een virusscanner samen met de protocollen de blokkades in je lichaam opspoort.

Integreren, opruimen en activeren!

Door contact te maken met jouw onderbewuste en het vertalen van de uitslag van de biotensor, komt de oorspronkelijke situatie waarin je het gevoel voor het allereerst gevoeld -maar niet verwerkt hebt- naar voren. Dit is de oorzaak van het gedrag, het gevoel of de lichamelijke klacht die in het nu ervaren wordt.

Door de oorspronkelijke situatie te integreren ruimen we niet alleen de klacht van NU tot in de kern op, maar activeren samen ook het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

NEI protocollen

We kennen extra protocollen voor onder andere ADHD/ADD/HSP, allergieën, dyslexie, hooikoorts, zwanger worden, zwangerschap en ongeboren kind. Lees hier meer informatie over alle NEI protocollen.

Een NEI consult duurt doorgaans 1 uur. Ik neem graag de tijd voor jou die nodig is en daarom mag het wat uitlopen. Na een week neem ik contact met je op om te evalueren wat je na het consult hebt ervaren en of direct korte nazorg wenselijk is.
De energie-uitwisseling per consult is €118,-

Wil je eerst kennismaken met mij en NEI? Dan ben je ook welkom! Ik reserveer een half uur voor een kort consult. Jouw investering hiervoor is €40,-. Vermeld bij het maken van de afspraak dat je hiervan gebruik wil maken.

Ben je tussen 18 en 25 jaar, wil je ondersteuning maar heb je de financiën niet? Neem contact met mij op en dan overleggen we wat mogelijk is.

Ben je niet in de gelegenheid om naar mijn praktijkruimte te komen, dan kom ik met alle plezier jouw kant op. Reistijd- en kilometervergoeding is in overleg. Een andere mogelijkheid is om het consult online plaats te laten vinden of via beeldbellen.

Energetische healing

Magnetiseren

Geblokkeerde energie kan voor pijn en ongemak zorgen.

Als we ons ziek voelen of ergens pijn hebben, zijn we zelf al geneigd om onze handen precies daar neer te leggen waar de pijn zit en waar de meeste energie nodig is. De kanalen waardoor deze energie van nature door het lichaam gaat, zijn bij veel mensen geheel of gedeeltelijk geblokkeerd geraakt door stress, pijnlijke en/of onverwerkte ervaringen. De levensenergie kan daardoor niet of nauwelijks stromen, wat pijn en ongemak kan veroorzaken.

Ik werk met Universele Energie, wat wil zeggen dat ik gebruik maak van zeer hoge trillingsfrequenties met een “breedband” bereik. Dat zorgt ervoor dat alles wat niet in balans is in de natuurlijke staat van zijn brengt en direct jouw trillingsfrequentie verhoogt. De gevolgde opleidingen comprehensive healing, reconnective healing en Reiki, heb ik samengevoegd in een voor mij fijne en resonerende energie. Met alle healing methoden werk je met energie, daarom noem ik het simpelweg energetische healing, men kent het ook wel als magnetiseren.

Loslaten, verwijderen en het zelfgenezend vermogen.

Een healing bevordert niet alleen het zelfgenezend vermogen van het lichaam, maar heelt ook op geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. puur door het loslaten of verwijderen van een obstakel of storing. De cliënten ervaren na de sessie dagenlang een serene rust. Ze staan meer in verbinding met zichzelf. De healing werkt nog heel lang door, maar de meeste cliënten ervaren dat niet bewust.

Tijdens de healing lig je op een behandeltafel en zonder aanraking helen mijn handen jouw lichaam. De frequenties worden niet zwakker naarmate de fysieke afstand toeneemt. Dit komt doordat genezing en transformatie plaatsvind door middel van energie informatie-uitwisseling. Dit maakt een healing ook op afstand mogelijk.

Een healing consult duurt doorgaans 1 uur. Ik neem graag de tijd voor jou die nodig is en daarom mag het wat uitlopen. Na een week neem ik contact met je op om te evalueren wat je na het consult hebt ervaren en of direct korte nazorg wenselijk is.
De energie-uitwisseling per consult is €118,-

Wil je eerst kennismaken met mij en healing? Dan ben je ook welkom! Ik reserveer een half uur voor jou. Jouw investering hiervoor is €40,-. Vermeld bij het maken van de afspraak dat je hiervan gebruik wil maken.

Voordelen & Toepasbaarheid

Meer over mij

Contact opnemen

Aanbevelingen en recensies op Google

Ervaringen van anderen lezen? Check mijn Google bedrijfsaccount voor reviews. 

LinkedIn

Je kunt eventueel zelf ook een review achterlaten. Op Google of op 1 van mijn social media accounts, waaronder ook LinkedIn.

Aanbevelingen en recensies op Facebook

Zie hieronder een kleine greep uit de recensies en aanbevelingen op Facebook. Klik hier om ze allemaal te lezen.

"Met behulp van NEI maakt Brunhilde op rustige wijze stap voor stap de taal van het onderbewuste toegankelijk. Hierdoor wordt de oorzaak van een probleem helder en kan het worden opgelost. Heel fijn zoals Brunhilde te werk gaat. Ik kan een NEI sessie bij haar echt aanbevelen."

- Rozelinde -

"Wij zijn laatst bij Brunhilde geweest en gingen er heel open minded in. een lieve vrouw en een bijzondere ervaring!"

- Leo -

"Ik voelde mij heel snel op mijn gemak bij Brunhilde. Een healing (op afstand) heb ik als zeer positief ervaren. De blokkade die ik al een tijd in mijn lijf voelde ging door de healing weg. Alles stroomde weer. Heel fijn en warm gevoel! En een fijn gesprek na afloop. Brunhilde, bedankt!"

- Sanne -