Skip to main content

Brunhilde van Vreede

Vertaler van jouw onderbewuste wijsheid.

Samen met dochter Sharon (’03) en zoon Robin (’06) woon ik in Sint-Oedenrode. Bij ons wonen ook onze geadopteerde katten Vriendje (‘16) en Lieve (‘16) en een geadopteerde Toller (hond) Loek (‘21)

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan wandelen, cappuccino drinken op een terras, voedende contacten, drummen op mijn sjamanendrum, persoonlijke ontwikkeling, lezen, gezelschapsspellen, saunabezoek en skiën.

Persoonlijke ontwikkeling en bewustwording

Na jaren in een administratieve functie en als kwaliteitsmanager gewerkt te hebben in diverse auto en motor bedrijven, besloot ik in 2016 het roer om te gooien. Door mijn scheiding raakte ik als vanzelf in een persoonlijk ontwikkelingsproces, met de nodige bewustwording. Dat gaf mooie inzichten en daar wilde ik me graag meer in verdiepen.

Ik ging werken als individueel begeleidster in het speciaal basisonderwijs. Daar bood ik zorg en ervaringsgericht onderwijs aan kinderen die niet naar regulier speciaal basisonderwijs kunnen. Het contactgericht spelen en leren, kijkend naar het kind en het uitgaan van ieders talenten, bleek een insteek die heel goed bij mij past.

Vervolgstappen

Die insteek wilde ik verbreden. Daarom ben ik me verder gaan verdiepen en volgde ik diverse opleidingen & cursussen. Want in de persoonlijke begeleiding bleek mijn kracht te liggen.

De basis van mijn praktijk

Zoals ieder ander heb ik ook mijn portie levensuitdagingen gekregen. Deze levenslessen vormen, samen met de voltooide opleidingen en cursussen, de basis van mijn praktijk.

Naam Brunhilde

Mijn naam draag ik met trots. Het wordt genoemd in mythologieën en wordt geassocieerd met de volgende betekenissen:
Beschermd in strijd, markante mythische vrouw, heldin in legenden, avontuurlijk en bewogen leven, oersterke mooie vechtende koningin.

Pauw

In mijn huisstijl heb ik gekozen voor de pauwenveer omdat ik me aangetrokken voel tot de pauw. En hij heeft prachtige kleuren en inspirerende betekenissen.

  • De pauw vertelt trots te zijn op wie je bent. Ga in je kracht staan. Je kan op jezelf vertrouwen als het erop aankomt, je mag helemaal jezelf zijn en de wereld laten zien wat mooi is aan jou. Zo krijgen anderen ook de kans om jou te zien en te aanvaarden.
  • De pauw staat ook voor vernieuwing en oplettendheid: ga door de angst heen en ga de vernieuwing aan. Schenk extra aandacht aan zaken die op jouw weg komen.

De pauwenveer staat symbool voor bewustzijn, een persoon met een open geest, iemand die de wereld met beide ogen waarneemt of iemand die absoluut niet bang is voor de uitdagingen die voor ons liggen.

Lakstempel

Als logo heb ik gekozen voor een lakstempel. Op de eerste plaats omdat ik het mooi en authentiek vind. De betekenis is treffend;

  • Een persoonlijke handtekening. Die zet ik in de ondersteuning van mijn cliënten. Met mijn kennis en met alles van wat en wie ik ben draag ik bij aan het herstelproces.
  • De lakstempel beschermd tegen ongeoorloofd openen van documenten. Ik ben bevoorrecht dat ik mag werken met het onderbewuste van mijn cliënten en ga daarom respectvol en vertrouwelijk om met de informatie die tijdens een consult wordt gedeeld. 
  • Met een stempel maak je een imprint die dieper gaat dan de oppervlakte. Dat is precies mijn werk; samen met mijn cliënt naar de wijsheid die onder de oppervlakte ligt opgeslagen.

Social media

NEI & Healing

Voordelen & Toepasbaarheid

Contact opnemen